Miroslav Antić

ANTIC.org-SNN

Marko Lopušina: Srećna Pravoslavna Nova godina !

leave a comment »


Srećna Pravoslavna Nova godina !

Nadam se da ste se lepo proveli u svim ovim našim praznicima. Nismo jedina zemlja koja se veseli, takvi su i Kinezi, a i Australijanci. S tom razlikom što za nas neki Amer napisa na CNN-u da je „Srbija – zemlja turbo-folka, kriminalaca i silikona“ Napravio čovek, Tomas“Poročni vodič – Srbija”. Drugi pak uradio dokumentarac kako je Tito vanzemaljac i Kenediju prodao svemirski program. Čiste izmišljotine !?

Došlo je vreme virualnog života. Izmislili se priča i o njoj na veliko trubi kao d aje zaista potekla iz realnog života. Takav ekonomski život zasnovan na naduvanim kreditima doveo nas je u krizu. A ovaj medijski virtualni život će nas oterati u intelektualni ambis.

Za sada nas Srbe na Balkanu tamo stalno guraju. Crnogorci, Muslimani, Slovenci i Albanci još neguju antisrpsku politiku kao glavnu unutrašnju partijsku strategiju, jer na plašenju sopstvenog naroda Srbima žele da beskonačno vladaju. Kada je Boris Tadić zakazao susret sa Srbima iz regiona u Beogradu, Crnogorci su rekli da je to opasan samit. Kada je Milorad Dodik u Banja Luci održao proslavu 20 godina postojanja RS i ugostio Borisa Tadića i patrijarha srpskog Irineja, muslimanski mediji su to okarakterisali kao „srpsku pripremu za rat“.

Kada je Boris Tadić za Božić bio u Velikim Dečanima, onaj Hašim Tači mu je zapretio da više neće dolaziti. Kada je trebalo da Zoran Janković postane premijer Slovenije, političari u deželi su smuvali da ne postane predsednik Vlade. U međuvremenu, vojvoda Vojislav Šešelj se u Haškom tribunalu našao u kliničkoj smrti. U Banja Luci je uhvaćen atentator na srpske velikaše.

Opasno je počelo ovo 2012. leto, zar ne?

Srećno Marko Lopušina

www.lopusina.com

Advertisements

Written by Mika

14. januara 2012. u 10:47

Objavljeno u Uncategorized

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: